Ustvari račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Šivanje posteljnine

Posted by

V našem podjetju vam nudimo izdelavo posteljnine v merah po željah. Šivamo za hotele, bolnice, vrtce,… in posameznike.

Izdelujemo napenjalne rjuhe, navadne rjuhe, prevleke za odeje, prevleke za vzglavnike, pregrinjala in posteljne tekače.

Za izdelavo nudimo kvalitetno platno in saten iz 100% bombaža, z evropskim poreklom in certifikatom Oeko-tex standard 100.

Blago lahko tudi potiskamo z vzorcem po naročilu in pri šivanju dodamo okrasne feston šive.

Pošljite nam povpraševanje!

Nadaljuj branje

Od priprave do končnega izdelka

Posted by

V našem podjetju posrkbimo za celoten postopek priprave vzorcev, metražnega tiska in šivanja! 👍

 izbira vrste, sestave in barve blaga z Oeko-tex Standard 100 certifikatom, ki zagotavlja zdravju neškodljive proizvode
 oblikovanje vzorcev in računalniška barvna simulacija tiska ter izdelka
 sito tisk v metraži s certificiranimi ekološkimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi
 šivanje po naročilu

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo! Pošljite nam povpraševanje: https://www.europrint.si/o-nas/

Več o sito tisku si lahko preberete na tej povezavi: https://www.europrint.si/sitotisk/

Več o šivanju si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.europrint.si/sivanje/

Nadaljuj branje

Dolina Soče na bombažni tkanini za čudovite in trajno uporabne spominke

Posted by

Dolina Soče je po zaslugi Polone Hvala Mrak in njenega podjetja Pikapol d.o.o., ki se s šiviljstvom ukvarja že več kot 15 let, bogatejša za pestro paleto spominkov, ki so izdelani iz 100% bombažne bele in natur keper tkanine. 

Naša tiskarna je priskrbela blago in ga potiskala s pigmentnimi barvili na vodni osnovi s tehniko sito tiska. Vsa material ima tudi certifikat Oeko-tex Standard 100, ki jamči, da je proizvodnja zdravju neškodljiva. Polona pa je skrojila in sešila nahrbtnike, predpasnike, kuhinjske krpe, prijemalke, okrasne blazine in nakupovalne vrečke.

Ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.facebook.com/PikapolDoo/.

Nadaljuj branje

Copati Vučko

Posted by

Naša pigmentna barvila na vodni osnovi so poleg tiska na tkanine in pletiva iz naravnih vlaken primerna tudi za tisk na nekatere druge vrste blaga. Eno izmed teh je mikrofibra, ki jo v podjetju Vučko d.o.o. uporabljajo za izdelavo kvalitetnih šolskih copat.

Tiskali smo jim za novo kolekcijo, ki bo kmalu na voljo! 

Nadaljuj branje

Tisk na tetra blago iz bambusa

Posted by

Za UNQ STUFF smo tiskali njihov unikatni dizajn na tetra tkanino, ki je narejena iz bambusa. To blago je izredno prožno in trpežno kot tudi čudovito mehko in prijetno na otip. Bambusova vlakna ne dražijo kože. Zato je bambusovo blago hipoalergensko in je odlična odločitev za tiste z občutljivo kožo. Odlikuje ga še zračnost in termostabilnost – poleti hladi in pozimi greje.

Ti medvedki, ki so tiskani z okolju prijaznimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi s tehniko sito tiska, bodo krasili tetra plenice, odejice, brisačke in povijalne pleničke znamke UNQ STUFF!

Nadaljuj branje

Izdelano v Sloveniji

Posted by

Tako kot naše podjetje, je tudi Konfekcija Marja družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Oboji vedno nudimo visoko kvalitetne proizvode, ki so izdelani izključno v Sloveniji.

Tokrat smo tiskali njihov lastni dizajn – lističe na pletivo modal, ki je narejeno iz regeneriranih celuloznih vlaken. V našem podjetju uporabljamo za tisk certificirana okolju prijazna pigmentna barvila na vodni osnovi, ki so najbolj primerna ter obstojna na pletivih in tkaninah iz naravnih materialov.

Nadaljuj branje

Priprava šablon za sito tisk

Posted by

Pregledovanje in uravnavanje šablon je zelo pomemben postopek pri pripravi sito tiska, ker morajo gumijaste rakle brezhibno potiskati barvo pasto skozi tiskarsko sito.

Sitotisk je tehnika tiska, pri kateri se tiskarska pasta s pomočjo gumi rakle odtisne na blago skozi tiskarsko sito in s tem ustvarimo odtis na blagu. S to tehniko lahko tiskamo le na ravne površine.

V našem podjetju tiskamo strojno s ploskimi šablonami na metrsko blago (tkanine ali pletiva) iz naravnih vlaken in nekatere mešanice. Za tisk uporabljamo okolju prijazna pigmentna barvila na vodni osnovi. 

Če vas zanima tisk metražnega blaga, nam pošljite povpraševanje!

Nadaljuj branje

Tisk in šivanje bombažnih vrečk

Posted by

Tiskamo, šivamo in zlagamo vrečke izdelane iz natur bombažne tkanine v keper vezavi, ki so potiskane v naši tiskarni z okolju prijaznimi pigmentimi barvili na vodni osnovi! 🌿😊

Poleg metražnega sito tiska na blago vam naše podjetje ponuja po meri izdelane tekstilne vrečke, posteljnino, prevleke za odeje in blazine, torbe, košarice, prte, tekače, serviete, predpasnike, kuhinjske krpe,… Blago ter barve za tisk odlikuje odlična kvaliteta in certifikat Oeko-tex Standard 100.

Oglejte si nekaj primerov in pošljite nam povpraševanje.

Nadaljuj branje

Tiskani spominki

Posted by

 

Vikend napoved je za Vipavsko dolino sočna! 🌞🌞🌞
Zato lepo vabljeni, da obiščete eno izmed desetih top destinacij v Evropi po izboru Lonely Planet🔝🔝🔝
Spotoma pa se lahko ustavite še v Nova Gorica TourismKamp TuraWine bar & shop FaladurDarovi Vipavske in/ali Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina kjer dobite spominke izdelane v našem podjetju Europrint, ki na igriv način pripovedujejo o močni tradiciji, vihravem značaju in bogastvu raznolikosti naše doline! Spominki so nastali pod okriljem Razvojna agencija ROD Ajdovščina👏👏👏

Krpe, torbe in košarice so izdelane iz natur bombažne keper tkanine in potiskane z naravi prijaznimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi. Vse izpolnjuje Oeko-tex Standar 100 certifikat.

Nadaljuj branje
Nazaj na vrh