Ustvari račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Priprava šablon za sito tisk

Posted by

Pregledovanje in uravnavanje šablon je zelo pomemben postopek pri pripravi sito tiska, ker morajo gumijaste rakle brezhibno potiskati barvo pasto skozi tiskarsko sito.

Sitotisk je tehnika tiska, pri kateri se tiskarska pasta s pomočjo gumi rakle odtisne na blago skozi tiskarsko sito in s tem ustvarimo odtis na blagu. S to tehniko lahko tiskamo le na ravne površine.

V našem podjetju tiskamo strojno s ploskimi šablonami na metrsko blago (tkanine ali pletiva) iz naravnih vlaken in nekatere mešanice. Za tisk uporabljamo okolju prijazna pigmentna barvila na vodni osnovi. 

Če vas zanima tisk metražnega blaga, nam pošljite povpraševanje!

Nadaljuj branje

Izdelava bombažnih vrečk

Posted by

Tiskamo, šivamo in zlagamo vrečke izdelane iz natur bombažne tkanine v keper vezavi, ki so potiskane v naši tiskarni z okolju prijaznimi pigmentimi barvili na vodni osnovi! 🌿😊

Poleg metražnega sito tiska na blago vam naše podjetje ponuja po meri izdelane tekstilne vrečke, posteljnino, prevleke za odeje in blazine, torbe, košarice, prte, tekače, serviete, predpasnike, kuhinjske krpe,… Blago ter barve za tisk odlikuje odlična kvaliteta in certifikat Oeko-tex Standard 100.

Oglejte si nekaj primerov in pošljite nam povpraševanje.

Nadaljuj branje

Tiskani spominki

Posted by

 

Vikend napoved je za Vipavsko dolino sočna! 🌞🌞🌞
Zato lepo vabljeni, da obiščete eno izmed desetih top destinacij v Evropi po izboru Lonely Planet🔝🔝🔝
Spotoma pa se lahko ustavite še v Nova Gorica TourismKamp TuraWine bar & shop FaladurDarovi Vipavske in/ali Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina kjer dobite spominke izdelane v našem podjetju Europrint, ki na igriv način pripovedujejo o močni tradiciji, vihravem značaju in bogastvu raznolikosti naše doline! Spominki so nastali pod okriljem Razvojna agencija ROD Ajdovščina👏👏👏

Krpe, torbe in košarice so izdelane iz natur bombažne keper tkanine in potiskane z naravi prijaznimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi. Vse izpolnjuje Oeko-tex Standar 100 certifikat.

Nadaljuj branje
Nazaj na vrh