Ustvari račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Eko proizvodnja za eko izdelke

Posted by

V našem podjetju se zelo zavedamo kako pomembna je proizvodnja, ki čim manj obremenjuje okolje. Zato uporabljamo za tisk tkanin in pletiv iz naravnih materialov pigmentna barvila na vodni osnovi, ki izpolnjujejo zahteve certifikata Oeko-tex standard 100, da ne škodujejo okolju in zdravju ljudi.

Ravno tako se ekološkega vidika zavedajo v družinskem podjetju Viral d.o.o. – Plenice Racman, ki so se že vrsto let nazaj navdušili nad kombinacijo sodobnega kroja pralnih plenic, tradicijo bombaža in trajnostnega pristopa.

Za njihovo linijo prekrivni hlačk, ki se uporabljajo za prekrivanje pralne plenice, da otrokova oblačila in posteljnina ostanejo suhi, smo tiskali dva nova ljubka vzorca. Kmalu ju boste našli v njihovi ponudbi izdelkov, ki so prijazni naravi in človeku.

Nadaljuj branje

Kreirano in izdelano v Sloveniji

Posted by

Naš dolgoletni poslovni partner je slovensko podjetje URH&Co d.o.o., ki v svojem prodajnem asortimanu nudi tudi ležalne blazine v različnih modelih in barvah, ki so uporabne na plaži, doma na vrtu, v dnevni sobi, ko otrok naredi prve korake, ali kot praktična podloga za bralne urice.

Vrhnje plasti prešitih blazin in ležalnih podlog so izdelane iz tkanine iz 100% bombaža in potiskane z našimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi, ki imajo Oeko-tex Standard 100 ceritikat. Tako so popolnoma varne za uporabo.

Skrbno izbrane kolekcije ležalnih blazin dopolnjujejo sedežne blazine za stole ali ležalnike, ki se uporabljajo za popestritev počivalnih kotičkov v kampih in počitniških hišicah.

Ravno tako kot v našem podjetju je njihova velika prednost hitra prilagodljivost in individualen pristop.

Nadaljuj branje

Tisk za slovensko znamko konfekcije Joe&Luca

Posted by

Med slovenske proizvajalce kvalitetne konfekcije spada tudi znamka Joe&Luca. Iz blaga, ki jim ga s sito tisk tehniko in z uporabo okolju prijaznih pigmentnih barvil na vodni osnovi tiskamo v naši tiskarni, šivajo za ženske in otroke. Ukvarjajo pa se tudi s šivanjem delovnih in športnih oblačil.

Ponujajo oblačila, ki so lepa na dotik in pogled, prijetno blago in vsakodnevno osvežen dizajn. Njihov zaščitni znak so ženske majice in tunike, ki jim že od začetka posvečajo največ pozornosti. Njihov kroj se je skozi desetletja razvijal in dopolnjeval, da bi, kar se da elegantno poudaril, kar si na svoji postavi želite poudariti in skril, kar ne bi radi, da ljudje opazijo.

Vse to nastaja pod okriljem ustanoviteljice in gonilne sile podjetja Vesne Slobodnik že od leta 2001. Njen moto je preprost stavek: “Vsak dan malo več kot včeraj.” In tako gredo uspešno naprej! Vrednote njihovega podjetja predstavljajo izdelki, narejeni s spoštovanjem do dela in s spoštovanjem do oseb, ki ga predstavljajo.

 

 

 

Nadaljuj branje

Šivanje posteljnine

Posted by

V našem podjetju vam nudimo izdelavo posteljnine v merah po željah. Šivamo za hotele, bolnice, vrtce,… in posameznike.

Izdelujemo napenjalne rjuhe, navadne rjuhe, prevleke za odeje, prevleke za vzglavnike, pregrinjala in posteljne tekače.

Za izdelavo nudimo kvalitetno platno in saten iz 100% bombaža, z evropskim poreklom in certifikatom Oeko-tex standard 100.

Blago lahko tudi potiskamo z vzorcem po naročilu in pri šivanju dodamo okrasne feston šive.

Pošljite nam povpraševanje!

Nadaljuj branje

Od priprave do končnega izdelka

Posted by

V našem podjetju posrkbimo za celoten postopek priprave vzorcev, metražnega tiska in šivanja! 👍

 izbira vrste, sestave in barve blaga z Oeko-tex Standard 100 certifikatom, ki zagotavlja zdravju neškodljive proizvode
 oblikovanje vzorcev in računalniška barvna simulacija tiska ter izdelka
 sito tisk v metraži s certificiranimi ekološkimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi
 šivanje po naročilu

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo! Pošljite nam povpraševanje: https://www.europrint.si/o-nas/

Več o sito tisku si lahko preberete na tej povezavi: https://www.europrint.si/sitotisk/

Več o šivanju si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.europrint.si/sivanje/

Nadaljuj branje

Dolina Soče na bombažni tkanini za čudovite in trajno uporabne spominke

Posted by

Dolina Soče je po zaslugi Polone Hvala Mrak in njenega podjetja Pikapol d.o.o., ki se s šiviljstvom ukvarja že več kot 15 let, bogatejša za pestro paleto spominkov, ki so izdelani iz 100% bombažne bele in natur keper tkanine. 

Naša tiskarna je priskrbela blago in ga potiskala s pigmentnimi barvili na vodni osnovi s tehniko sito tiska. Vsa material ima tudi certifikat Oeko-tex Standard 100, ki jamči, da je proizvodnja zdravju neškodljiva. Polona pa je skrojila in sešila nahrbtnike, predpasnike, kuhinjske krpe, prijemalke, okrasne blazine in nakupovalne vrečke.

Ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.facebook.com/PikapolDoo/.

Nadaljuj branje

Copati Vučko

Posted by

Naša pigmentna barvila na vodni osnovi so poleg tiska na tkanine in pletiva iz naravnih vlaken primerna tudi za tisk na nekatere druge vrste blaga. Eno izmed teh je mikrofibra, ki jo v podjetju Vučko d.o.o. uporabljajo za izdelavo kvalitetnih šolskih copat.

Tiskali smo jim za novo kolekcijo, ki bo kmalu na voljo! 

Nadaljuj branje

Tisk na tetra blago iz bambusa

Posted by

Za UNQ STUFF smo tiskali njihov unikatni dizajn na tetra tkanino, ki je narejena iz bambusa. To blago je izredno prožno in trpežno kot tudi čudovito mehko in prijetno na otip. Bambusova vlakna ne dražijo kože. Zato je bambusovo blago hipoalergensko in je odlična odločitev za tiste z občutljivo kožo. Odlikuje ga še zračnost in termostabilnost – poleti hladi in pozimi greje.

Ti medvedki, ki so tiskani z okolju prijaznimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi s tehniko sito tiska, bodo krasili tetra plenice, odejice, brisačke in povijalne pleničke znamke UNQ STUFF!

Nadaljuj branje

Izdelano v Sloveniji

Posted by

Tako kot naše podjetje, je tudi Konfekcija Marja družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Oboji vedno nudimo visoko kvalitetne proizvode, ki so izdelani izključno v Sloveniji.

Tokrat smo tiskali njihov lastni dizajn – lističe na pletivo modal, ki je narejeno iz regeneriranih celuloznih vlaken. V našem podjetju uporabljamo za tisk certificirana okolju prijazna pigmentna barvila na vodni osnovi, ki so najbolj primerna ter obstojna na pletivih in tkaninah iz naravnih materialov.

Nadaljuj branje

Priprava šablon za sito tisk

Posted by

Pregledovanje in uravnavanje šablon je zelo pomemben postopek pri pripravi sito tiska, ker morajo gumijaste rakle brezhibno potiskati barvo pasto skozi tiskarsko sito.

Sitotisk je tehnika tiska, pri kateri se tiskarska pasta s pomočjo gumi rakle odtisne na blago skozi tiskarsko sito in s tem ustvarimo odtis na blagu. S to tehniko lahko tiskamo le na ravne površine.

V našem podjetju tiskamo strojno s ploskimi šablonami na metrsko blago (tkanine ali pletiva) iz naravnih vlaken in nekatere mešanice. Za tisk uporabljamo okolju prijazna pigmentna barvila na vodni osnovi. 

Če vas zanima tisk metražnega blaga, nam pošljite povpraševanje!

Nadaljuj branje
Nazaj na vrh