Ustvari račun

Nakupovalna košarica

Zapri

V košarici ni izdelkov.

Tisk blaga in šivanje blazinic za otroški stol Froc

Objavil

Funkcionalen, prilagodljiv in zelo moderen otroški stol za hranjene Froc je narejen iz bukovega lesa. Razvila sta ga Maruša in Matej Košir iz podjetja Rimarket d.o.o., ki oba obožujeta les. Sta starša, ki sta ustvarila stol za starše – za vse mame, očete, babice in dedke, ki želijo varno, a sproščeno in igrivo otroštvo za svoje otroke. 

Za prvo sedenje je seveda pomembna tudi udobna blazinica, ki daje mehkobo sedenju in deluje tudi kot zaščita. Za otroški stol Froc jih izdelujemo v našem podjetju. Vzorce tiskamo na 100% bombažno platno, izrežemo kroj in nato všijemo noter dvojno polnilo. Vse skupaj je pralno v pralnem stroju, kar je izjemno praktično. Saj vsi vemo kakšni so naši mali nadebudni uporabniki.

Blago in barvila imajo certifikat Oeko-tex Standard 100. To pomeni, da je blazinica popolnoma varna za otroke in izdelana iz okolju neškodljivih materialov.

Nadaljuj branje

Proizvodnja brez odpadkov – Zero Waste

Objavil

Življenje brez odpakov ali Zero Waste koncept je etičen, ekonomski, učinkovit in vizionarski cilj, ki vodi družbo v spremembo življenjskega stila in navad ter k posnemanju trajnostnih naravnih ciklov, kjer so vsi odpadni materiali surovina za nekoga drugega.

V našem podjetju se vedno trudimo, da preprečujemo nastajanje odpadkov. Prizadevamo si za ponovno uporabo, ločeno zbiranje in preusmerjanje odpadkov v recikliranje in kompostiranje. Oblikujemo ter upravljamo izdelke in proizvodne procese tako, da zmanjšujemo volumen in toksičnost odpadnih materialov ter ohranjamo ali predelamo vse vire brez sežiganja ali odlaganja.

Implementacija Zero Waste preprečuje vsakršne izpuste v zemljo, vodo ali zrak, ki bi lahko ogrozili zdravje ekosistemov, ljudi, živali in planeta.

Zato smo tudi pakiranje paketov metražnega blaga, ki ga kupite v naši spletni trgovini, prilagodili temu! Vrečke so biorazgradljive in spadajo v smetnjake za bio odpadke, kartonaste škatle pa so polepljene s papirnatim lepilnim trakom in lahko gredo cele v smetnjake za papir!

Zato reciklirajte tudi vi in varujte našo zlato naravo! Prihodnji rodovi nam bodo hvaležni! 

Nadaljuj branje

Nono – unikatna darila iz slovenske istre

Objavil

Tiskali in šivali smo za novo linijo Nono, ki vam ponuja unikatna darila od none Ide in nonota Srečkota! Za celotno idejo in izvedbo teh prekrasnih izdelkov iz natur bombažnega blaga, pa stoji Anja Glavaš iz podjetja Adelija d.o.o..

Male in velike torbe za trgovino ter preveleke za okrasne blazine smo tiskali na trpežno tkanino natur panama. Kuhinjske krpe s koledarjem ali brez pa na zelo vpojno natur keper tkanino. Obe tkanini sta izdelani iz 100% nebeljenega bombaža. 

Tkanine in barvila so certificirana z Oeko-tex Standardom 100, ki zagotavlja človeku in okolju neškodljivo prozvodnjo. Dodana vrednost teh čudovitih unikatnih daril je še šivanje v našem podjetju, ker so tako izdelki kompletno slovenski.

Izdelke že lahko naročite preko kontakta [email protected] ali na FB strani Nono.

Nadaljuj branje

Eko proizvodnja za eko izdelke

Objavil

V našem podjetju se zelo zavedamo kako pomembna je proizvodnja, ki čim manj obremenjuje okolje. Zato uporabljamo za tisk tkanin in pletiv iz naravnih materialov pigmentna barvila na vodni osnovi, ki izpolnjujejo zahteve certifikata Oeko-tex standard 100, da ne škodujejo okolju in zdravju ljudi.

Ravno tako se ekološkega vidika zavedajo v družinskem podjetju Viral d.o.o. – Plenice Racman, ki so se že vrsto let nazaj navdušili nad kombinacijo sodobnega kroja pralnih plenic, tradicijo bombaža in trajnostnega pristopa.

Za njihovo linijo prekrivni hlačk, ki se uporabljajo za prekrivanje pralne plenice, da otrokova oblačila in posteljnina ostanejo suhi, smo tiskali dva nova ljubka vzorca. Kmalu ju boste našli v njihovi ponudbi izdelkov, ki so prijazni naravi in človeku.

Nadaljuj branje

Kreirano in izdelano v Sloveniji

Objavil

Naš dolgoletni poslovni partner je slovensko podjetje URH&Co d.o.o., ki v svojem prodajnem asortimanu nudi tudi ležalne blazine v različnih modelih in barvah, ki so uporabne na plaži, doma na vrtu, v dnevni sobi, ko otrok naredi prve korake, ali kot praktična podloga za bralne urice.

Vrhnje plasti prešitih blazin in ležalnih podlog so izdelane iz tkanine iz 100% bombaža in potiskane z našimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi, ki imajo Oeko-tex Standard 100 ceritikat. Tako so popolnoma varne za uporabo.

Skrbno izbrane kolekcije ležalnih blazin dopolnjujejo sedežne blazine za stole ali ležalnike, ki se uporabljajo za popestritev počivalnih kotičkov v kampih in počitniških hišicah.

Ravno tako kot v našem podjetju je njihova velika prednost hitra prilagodljivost in individualen pristop.

Nadaljuj branje

Tisk za slovensko znamko konfekcije Joe&Luca

Objavil

Med slovenske proizvajalce kvalitetne konfekcije spada tudi znamka Joe&Luca. Iz blaga, ki jim ga s sito tisk tehniko in z uporabo okolju prijaznih pigmentnih barvil na vodni osnovi tiskamo v naši tiskarni, šivajo za ženske in otroke. Ukvarjajo pa se tudi s šivanjem delovnih in športnih oblačil.

Ponujajo oblačila, ki so lepa na dotik in pogled, prijetno blago in vsakodnevno osvežen dizajn. Njihov zaščitni znak so ženske majice in tunike, ki jim že od začetka posvečajo največ pozornosti. Njihov kroj se je skozi desetletja razvijal in dopolnjeval, da bi, kar se da elegantno poudaril, kar si na svoji postavi želite poudariti in skril, kar ne bi radi, da ljudje opazijo.

Vse to nastaja pod okriljem ustanoviteljice in gonilne sile podjetja Vesne Slobodnik že od leta 2001. Njen moto je preprost stavek: “Vsak dan malo več kot včeraj.” In tako gredo uspešno naprej! Vrednote njihovega podjetja predstavljajo izdelki, narejeni s spoštovanjem do dela in s spoštovanjem do oseb, ki ga predstavljajo.

 

 

 

Nadaljuj branje

Šivanje posteljnine

Objavil

V našem podjetju vam nudimo izdelavo posteljnine v merah po željah. Šivamo za hotele, bolnice, vrtce,… in posameznike.

Izdelujemo napenjalne rjuhe, navadne rjuhe, prevleke za odeje, prevleke za vzglavnike, pregrinjala in posteljne tekače.

Za izdelavo nudimo kvalitetno platno in saten iz 100% bombaža, z evropskim poreklom in certifikatom Oeko-tex standard 100.

Blago lahko tudi potiskamo z vzorcem po naročilu in pri šivanju dodamo okrasne feston šive.

Pošljite nam povpraševanje!

Nadaljuj branje

Od priprave do končnega izdelka

Objavil

V našem podjetju posrkbimo za celoten postopek priprave vzorcev, metražnega tiska in šivanja! 👍

 izbira vrste, sestave in barve blaga z Oeko-tex Standard 100 certifikatom, ki zagotavlja zdravju neškodljive proizvode
 oblikovanje vzorcev in računalniška barvna simulacija tiska ter izdelka
 sito tisk v metraži s certificiranimi ekološkimi pigmentnimi barvili na vodni osnovi
 šivanje po naročilu

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo! Pošljite nam povpraševanje: https://www.europrint.si/o-nas/

Več o sito tisku si lahko preberete na tej povezavi: https://www.europrint.si/sitotisk/

Več o šivanju si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.europrint.si/sivanje/

Nadaljuj branje

Dolina Soče na bombažni tkanini za čudovite in trajno uporabne spominke

Objavil

Dolina Soče je po zaslugi Polone Hvala Mrak in njenega podjetja Pikapol d.o.o., ki se s šiviljstvom ukvarja že več kot 15 let, bogatejša za pestro paleto spominkov, ki so izdelani iz 100% bombažne bele in natur keper tkanine. 

Naša tiskarna je priskrbela blago in ga potiskala s pigmentnimi barvili na vodni osnovi s tehniko sito tiska. Vsa material ima tudi certifikat Oeko-tex Standard 100, ki jamči, da je proizvodnja zdravju neškodljiva. Polona pa je skrojila in sešila nahrbtnike, predpasnike, kuhinjske krpe, prijemalke, okrasne blazine in nakupovalne vrečke.

Ponudbo si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.facebook.com/PikapolDoo/.

Nadaljuj branje

Copati Vučko

Objavil

Naša pigmentna barvila na vodni osnovi so poleg tiska na tkanine in pletiva iz naravnih vlaken primerna tudi za tisk na nekatere druge vrste blaga. Eno izmed teh je mikrofibra, ki jo v podjetju Vučko d.o.o. uporabljajo za izdelavo kvalitetnih šolskih copat.

Tiskali smo jim za novo kolekcijo, ki bo kmalu na voljo! 

Nadaljuj branje
Nazaj na vrh